Kwaliteitsfokken van rashonden

Recensies

Anonieme recenties worden niet aanvaard.

 

 

21 Reacties op Recensies

 • Van september 2015 hebben wij een mopsje van deze kennel. Onze Shiva is bij ons gekomen is een keilief en mooi hondje . Alles prima in orde en een super gezond beestje . Na lang zoeken hebben wij adres gevonden waar we in alle vertrouwen een hondje konden aanschaffen , goede uitleg gekregen en alles tip top in orde .

 • Gisteren hebben wij ons Newfoundlander teefje Cheyen opgehaald. We werden zeer goed ontvangen en alles zag er goed uit. Ze moest nog best een eind rijden vanuit België naar Nederland maar ook dit was geen enkel probleem. Thuis aangekomen gaat het ook helemaal super met onze andere honden. En heeft ze echt haar plekje gevonden. De nacht is ze ook super doorgekomen. En eten, drinken, slapen, spelen alles is ok. Wij zijn zeer tevreden en raden Danny dan ook zeer aan bij onze vrienden & familie in Nederland. En we genieten volop van Cheyen en de rest van onze roedel.

 • Zaterdag (26/03/16) ons Newfoundlander Reutje (Bátor => betekent : Dapper) opgehaald bij Danny. Eveneens, zoals de voorgaande recensies, heel goed ontvangen en voldoende uitleg gekregen. Puppy prima in orde en in goede gezondheid. Ondertussen is onze Bátor het hier al goed gewend (na 2 dagen zelfs al volledig zindelijk),
  hij stelt het opperbest en is hij nu volop de grote wereld aan het ontdekken. 🙂
  Of “Your Angel’ is zeker een aanrader voor iedereen die een mooie gezond puppy zoekt !!!
  THX Danny !

  PS : groetjes aan Chantal Van Kranen (wij hebben dus waarschijnlijk een broertje mee van jullie Cheyen) 🙂

  • Hier ook Newfounlander broertje 😉

   • Wat leuk dat jullie een broertje hebben van onze Bátor.
    Ben je toevallig van Deinze Kimberly ?

    • Wij hebben een Newfoundlander zusje. Haar naam is Bo. ?

     • Wat leuk Lien… en hoe gaat het met Bo ?

     • Heel goed! Ze is echt een belangrijk deel van ons gezin geworden. Ze is net mee op skivakantie geweest en heeft de tijd van haar leven gehad 😉
      Ze weegt ondertussen al bijna 50 kg dus ze is al goed gegroeid!
      Hoe gaat het ondertussen nog met Bator?

    • Nee van west vlaanderen

     • Met Bator gaat alles prima. Superlief en aanhankelijk !!!
      Kortom, een schat van een hond. (ik vermoed ondertussen rond de 65kg 🙂 )
      Hij doet niets liever dan mee gaan wandelen (in het bos, in het veld, maakt niet uit…)
      Water vindt hij ook super, maar echt zwemmen heeft hij tot nu toe nog niet gedaan.
      Hij heeft het ook altijd te warm… dus ligt graag gewoon buiten als het koud is (regen of hagel/sneeuw maakt hem niets uit).
      Kortom, een echte Newfy !!!
      In november voor de eerste keer mee gegaan naar zee en hij vond het super. Lekker rennen op het strand in de wind en de koude…
      Binnenkort mag hij mee naar de Ardennen… dat beloofd
      Ik kan me perfect inbeelden dat een skivakantie super moet geweest zijn voor Bo.
      Ik zou Bator graag ook eens bezig willen zien in de sneeuw ! 😀

      PS : wij zijn ook van WVL (streek van Waregem) dus wie weet komen we elkaar ooit eens tegen 😉

 • Sedert 06/08/2016 zijn wij de trotse ouders van een kerngezonde beaglepup. Wij zijn heel tevreden van de goede werking van Danny zijn levenswerk. Een echte aanrader voor wie een hondje zoekt dat met goede zorgen klaargemaakt is om door het leven te gaan.

 • Op 29 mei haalden wij onze Yutha op bij Danny, een prachtige bruine labrador pup. We mochten op voorhand vaak op bezoek gaan, dat vonden onze kinderen heel erg leuk (wij ook natuurlijk). De pup stelt het ondertussen zeer goed, de dierenarts is vol lof over haar. Wij genieten enorm van haar speelse momenten… Goede kennel! Dank aan Danny!

 • Wij mogen binnekort onze labrador puppy gaan ophalen. Wij raden iedereen aan hun hondje bij Danny te halen, zeer vriendelijke man, staat je steeds bij met goede raad. We zijn al meermaals met de kinderen op bezoek geweest en was steeds met dezelfde lach , echt een aanrader !! Bedankt Danny

 • Op 24 oktober 2015 werd Nala geboren onder Danny’s toezicht, ze is een zwarte Engelse Cocker Spaniël uit een nestje van 4. Nala is nu bijna 1 jaar, we hebben nog helemaal geen problemen gehad ermee. Ze is een zeer lieve en sociale meid die liefst van al altijd dicht bij ons is. We hebben het nog geen seconde beklaagd, beste beslissing ooit om haar bij Danny te gaan ophalen! Graag had ik nog eens in contact gekomen met de zusjes/broertjes van Nala, we hadden heel graag eens afgesproken om ze nog eens samen te laten spelen. Hopelijk vind ik haar familie terug! 🙂

 • Sinds 9 augustus hebben wij een Beagle pup van Danny. We zagen de moederhond, de omgeving en alle pups op 6 weken en kozen er onze reu Beau uit.
  Na controle van onze eigen dierenarts kregen we te horen dat wij een heel gezonde pup hebben, geen afwijkingen, een glanzende vacht en heldere ogen.
  We hadden schrik voor de hartafwijking waaraan onze vorige Beagle leed, maar gelukkig was deze pup kerngezond.
  We hebben een vrij rustige pup gekregen (in zover dat kan voor een Beagle) die heel snel leert, zeer sociaal is naar mensen, kinderen en andere honden toe en uitgroeit tot lieve en energieke puber.

 • Beste Danny,
  Wij hebben deze week bij jou een Chih tzu gekocht en zijn er enorm tevreden mee.
  Komt super goed overeen met ons eerste hondje.
  Een kennel voor aan iedereen aan te raden.
  Eerlijk , proper en met enorm respect voor de dieren. Hier geld het niet puur uit kassa kassa maar om respect en zorg voor de dieren.
  Je krijgt bij Danny ook de nodige uitleg hoe je best de pups verzorgt.
  We houden je op de hoogte.

  Vriendelijke groeten ,
  Bart en Philippe

 • Op 26 augustus 2016 hebben we onze gestroomde Bouvier pup een warm nestje bezorgd.
  Wij zijn heel tevreden over Danny zijn behulpzaamheid en de goede zorgen voor zijn teven.
  Nell is ondertussen al 7 maand oud, een lieve, mooie en attentvolle puppy voor het ganse gezin.
  Bedankt Danny en zeker een kennel om aan te raden als je op zoek bent naar een gezonde puppy.
  Een grote pluim voor Danny!
  Fam. Maekelberg – Vander Haeghen uit Roeselare

 • Hey Danny , Onze Border Collie pup (Bono) is nu drie dagen bij ons . Hij doet het zeer goed gaat al wandelen en achter volgt me regelmatig. Hij gaat nu al even op de koer om zijn behoefte te doen.
  Ik wil je nog graag bedanken voor deze mooie pup. Je doet het super groetjes Patricia

Geef een reactie